1. Kies uw type asset tag

Het type asset tag dat voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van de soort eigendommen dat u wilt markeren en welk doel u nastreeft. Wilt u advies of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact op. U kunt een keuze maken uit één van de volgende oplossingen:

Standaard asset tag

Universeel inzetbaar en door de laminaatlaag zeer slijtvaste asset tags.

Graveertags

Zeer lastig te verwijderen dikke kunststof asset tags door lasertechnologie voorzien van de juiste informatie.

Fraudewerende eigendomsetiketten

Speciale asset tag materialen om fraude te voorkomen door het onmogelijk maken van herplaatsing.

Direct markeren

Eigendommen voorzien van een gravure of afdruk direct op het eigendom zelf.

2. Kies inhoud en afmetingen

U heeft het gewenste materiaal voor uw asset tag geselecteerd. Nu is het tijd om te bepalen hoe uw asset tag eruit komt te zien.

Inhoud

Of u nu enkel een logo en startnummer wilt drukken op uw asset tag of deze wilt uitbreiden met barcode en contactgegevens: er is van alles mogelijk.

U kunt de volgende elementen op uw asset tag laten plaatsen:
 • Logo
 • Barcode
 • QR-code
 • Startnummer
 • Contactgegevens
 • Aanvullende tekst
Twijfelt u over de inhoud of vraagt u zich af welke informatie passend is op de asset tag? Neem dan gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Afmetingen

Bestel uw asset tags in de gewenste formaten en afmetingen. Bij IDbeheer heeft u de keuze uit een aantal standaardformaten, maar kunt u uw asset tag ook geheel naar eigen wens samenstellen.

De standaard vormen zijn:
 • Rechthoek
 • Rond
 • Vierkant
Door de optie ‘Op maat’ te selecteren (geen extra kosten!), kunt u zelf uw gewenste design aan ons doorgeven of samen met ons bespreken. Wij geven u graag advies over de mogelijkheden.

3. Upload uw informatie

De gewenste inhoud, afmetingen en de vorm van uw asset tag is bepaald. De aanvraag van uw asset tags is bijna afgerond!

Vul uw contactgegevens in om uw aanvraag compleet te maken. Twijfelt u of u de juiste keuze heeft gemaakt voor het materiaal, het formaat of de vorm? Voor deze vragen en al uw andere vragen kunt u een opmerking achterlaten voordat u uw aanvraag indient. Binnen 1 werkdag ontvangt u een offerte en één of meerdere voorstellen voor uw design.

Onze designer gaat vervolgens aan de slag met het design van uw asset tag zodat deze vervolgens op de juiste manier geprint kan worden. Nadat u akkoord heeft gegeven op het design, worden de asset tags geproduceerd en binnen 5 werkdagen verzonden in een hersluitbare container inclusief surface cleaner. Direct klaar voor gebruik!

Klaar om uw asset tags samen te stellen?

Gratis proefset aanvragen

Bent u benieuwd hoe onze asset tags er in het echt uitzien? Vraag dan een gratis proefset aan! De proefset bevat diverse soorten asset tags en fraudewerende etiketten, zodat u zelf kunt ontdekken welke soort asset tag voor u geschikt is.

Gratis proefset

Benieuwd naar de kwaliteit van onze asset tags? Vraag dan uw proefset aan!

 • Diverse soorten asset tags
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Direct verstuurd

Meestgestelde vragen

Wilt u meer weten over onze producten, dienstverlening of heeft u een andere vraag? Kijk dan of uw vraag tussen de meestgestelde vragen zit, om direct een antwoord te krijgen.
externalId=idbeheer-how-does-it-work-1.7.1.4&filter[active]=1
Welke type barcodes kan IDbeheer maken?

Wij kunnen vrijwel alle barcodes voor u maken. 1D barcodes (streepjescode) zijn veel gebruikt met met vrijwel alle scanners te lezen. Standaard adviseren wij CODE128 doordat deze letters, cijfers en leestekens accepteert en de barcode relatief klein blijft.

EAN-barcodes raden wij af deze zijn ontwikkeld voor de retail en hebben niet een specifiek voordeel voor asset tagging.

Welke eigendommen kan ik direct laten markeren?

Allereerst dient het te markeren oppervlak vlak te zijn. Verder is het afhankelijk van de techniek die gebruikt wordt.

Voor het full-color markeren mag het eigendom een maximaal formaat hebben van 30 x 42 cm, een hoogte van maximaal 15 cm en niet zwaarder wegen dan 5 kg.

Voor het lasermarkeren mag het eigendom een maximaal formaat hebben van 72 x 43 cm, een hoogte van maximaal 20 cm en niet zwaarder wegen dan 10 kg.

Hoe weet ik op welk nummer ik gebleven ben?

Het aantal en het startnummer kunt u altijd terugvinden op de factuur en op de pakbon. Daarnaast bewaren wij deze gegevens zodat ook wij dit altijd terug kunnen zien. Zo voorkomen we dubbelnummers in uw asset database.

Zijn er asset tags die niet te verwijderen zijn?

Nee. Simpel gezegd, alles wat ergens opgeplakt kan worden kan er ook weer af.

Wanneer kan ik een offerte verwachten?

Wij proberen de offerte-aanvragen altijd direct te verwerken. We streven ernaar om binnen één werkdag een offerte aan te leveren.