Fraudewerende Asset Tags

Wat zijn fraudewerende asset tags?

Door asset tags op IT-apparatuur of andere bedrijfseigendommen te plakken, kunnen deze eenvoudig worden geïdentificeerd, geregistreerd en getraceerd. Bij veel organisaties is het belangrijk dat asset tags na bevestiging op het voorwerp niet verplaatst of herplaatst kunnen worden. IDbeheer heeft hiervoor dé oplossing in de vorm van fraudewerende asset tags.

Deze zeer moeilijk te verwijderen tags kunnen nadat ze op het voorwerp zijn geplakt, niet meer in zijn geheel van het apparaat verwijderd worden; een poging tot verwijdering blijft altijd zichtbaar. Op deze manier kan fraude worden voorkomen. Er zijn twee soorten fraudewerende asset tags verkrijgbaar bij IDbeheer.

De fraudewerende asset tags eerst zelf ervaren? Vraag een gratis proefset aan om de fraudewerende asset tags en de andere asset tags van IDbeheer uit te proberen.

Destructible asset tags

De destructible fraudewerende asset tags hebben een zogenaamde eierschaalstructuur. Zodra iemand een poging doet tot het verwijderen van zo’n tag, valt de tag uit elkaar, waardoor deze niet verplaatsbaar is naar een ander voorwerp en erg lastig is om te verwijderen.

VOID asset tags

Ook de VOID asset tags zijn niet verplaatsbaar zonder de tag duidelijk zichtbaar te beschadigen. Deze asset tags zijn te herkennen aan de honingraatstructuur. Probeert iemand de tag van het voorwerp te verwijderen? Dan laat deze tag sporen achter, zowel op de ondergrond als op de tag zelf. Daardoor is het onmogelijk om een VOID asset tag zonder duidelijk zichtbare sporen op een ander oppervlak of zelfs op dezelfde ondergrond terug te plaatsen.

Een poging tot (deels) verwijderen, is dan ook altijd zichtbaar. VOID asset tags worden bijvoorbeeld gebruikt als garantiezegel of om het openen van apparatuur te voorkomen.

Ontwerp zelf uw fraudewerende asset tags

Via onze handige aanvraagmodule kunt u zelf de inhoud en het ontwerp van uw fraudewerende asset tags bepalen. Kies het gewenste materiaal, de vorm en bepaal welke elementen er op uw tag moeten komen. U ontvangt vervolgens binnen 1 werkdag een offerte en het eerste voorstel voor het design.

Vraag nu een offerte aan voor uw fraudewerende asset tags.