Standaard Asset Tags

Alles over de standaard asset tag

Er zijn verschillende soorten asset tags zoals een stickers met QR-code. een ID tag of een barcode. De standaard asset tag is de meest universele en daardoor de meest gebruikte asset tag. Een asset tag, ook wel eigendomssticker genoemd, wordt bij bedrijven gebruikt om voorwerpen te kunnen identificeren, registreren en traceren. Deze asset tags zijn voorzien van een speciale beschermlaag (lamineer laag) die de opdruk beschermt tegen slijtage. Dit maakt de standaard asset tag ook zeer geschikt voor mobiele apparatuur.

De stickers worden voorzien van een uniek nummer en bijvoorbeeld uw bedrijfslogo. Zo is de eigenaar, het bedrijf of de instelling, meteen duidelijk zichtbaar. Aan de hand van het unieke nummer kan snel achterhaald worden wie binnen de organisatie de gebruiker van het apparaat is.

De standaard asset tag eerst zelf ervaren? Vraag een gratis proef set aan om de verschillende soorten asset tags zoals de sticker met QR code uit te proberen.

Stel uw eigen standaard asset tag samen

Via asset tag bestellen kunt u zelf uw asset tags samenstellen. Kies het materiaal, bepaal de vorm, kleur en inhoud en het aantal asset tags dat u wilt bestellen. De standaard asset tags zijn verkrijgbaar in twee varianten en worden voorzien van een opdruk in kleur. De kleuren worden veelal bepaald aan de hand van het gebruikte logo of door andere elementen die we terugzien in de huisstijl van de opdrachtgever.

Nadat uw aanvraag bij IDbeheer binnenkomt, gaat een designer aan de slag met een designvoorstel. Dit voorstel wordt samen met de offerte al binnen één werkdag per mail met u gedeeld.

  • XtremeTag: Standaard asset tags, voorzien van extra sterke lijm voor een nog betere hechting aan de ondergrond.
  • Zilver Metallic: Standaard asset tag van mooi, zilveren metallic materiaal voor een luxe uitstraling.
Vraag vandaag een offerte aan voor uw standaard asset tags. U ontvangt dan de volgende dag al een offerte met het eerste voorstel voor uw design.