Graveertags

Wat zijn graveertags?

Graveertags zijn bijzondere asset tags. Asset tags worden op apparatuur of andere voorwerpen bevestigd om te identificeren van welke persoon en/of welke organisatie het voorwerp is. Een graveertag bestaat uit een hard, kunststof plaatje, voorzien van een gravure. Met zeer sterke 3M lijm worden deze asset tags vervolgens op de ondergrond bevestigd, waardoor ze lang meegaan.

De graveertags zijn zeer duurzaam, slijtvast, monochroom en worden veel gebruikt door scholen en ziekenhuizen. Scholen gebruiken de graveertag in ruimtes waar leerlingen zitten die de asset tags graag lospeuteren. De graveertag zit dermate vast, dat deze niet van de ondergrond verwijderd kan worden. Door deze eigenschappen, is de graveertag enkel geschikt voor vlakke oppervlakken.

De graveertags eerst zelf ervaren? Vraag een gratis proefset aan om de graveertags en de andere asset tags van IDbeheer uit te proberen.

Verschillende kleuren graveertags

De graveertags zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Standaard worden deze in twee kleurcombinaties geleverd, namelijk wit op zwart of zilver metallic op zwart. Bij grotere afnames zijn andere kleuren ook mogelijk; geef bij uw offerteaanvraag uw voorkeuren aan.

De vorm, gravure en dikte van de graveertags kunt u zelf bepalen. U heeft de keuze uit twee verschillende diktes: 0,8 mm en 1,6 mm. Dunne tags zijn prettiger te bevestigen, maar de dikke tags zijn nog lastiger te verwijderen. Deze zijn zeer stijf en in combinatie met sterke 3M lijm, niet zonder gereedschap te verwijderen.

Vraag nu een offerte aan voor uw graveertags. U ontvangt vervolgens binnen 1 werkdag een offerte en het eerste voorstel voor het design.