Eigendomsetiketten

Eigendomsetiketten

Wat zijn eigendomsetiketten?

Eigendomsetiketten, ook wel eigendomsstickers genoemd, kunt u op apparatuur en andere elektronische voorwerpen aanbrengen. Dankzij de unieke code op de stickers is het direct duidelijk aan welke persoon en/of organisatie het voorwerp toebehoort. Eigendomsstickers worden in bedrijven en instellingen gebruikt om apparatuur en voorwerpen te identificeren, registreren en traceren.

Een eigendomssticker wordt ook wel een asset tag genoemd. Bij IDbeheer kunt u asset tags in diverse materialen, maten, vormen en soorten bestellen. Wij zijn uw specialist in eigendomsstickers.

Wilt u de eigendomsstickers van IDbeheer eerst zelf proberen voordat u een bestelling plaatst? Vraag een gratis proef set aan met verschillende eigendomsetiketten.

Soorten eigendomsstickers

Bij IDbeheer heeft u de keuze uit verschillende soorten eigendomsstickers. Onze standaard eigendomsetiketten zijn de meest gebruikelijke asset tags. Deze zijn verkrijgbaar in kleur wat zorgt voor een duidelijke herkenning en unieke uitstraling. Ook kunt u ze voorzien van een logo, contactgegevens, nummering, barcodes of zelfs een QR-code.

De fraudewerende eigendomsetiketten zijn dusdanig ontwikkeld dat herplaatsing van de sticker niet mogelijk is. Zo voorkomt u fraude binnen uw organisatie. Bij IDbeheer kunt u ook graveertags aanvragen. Dit zijn kunststof plaatjes waar de informatie direct in gegraveerd wordt. U heeft bij deze tags de keuze uit twee standaard diktes en kleuren. Onze overige eigendomsetiketten worden op vaste basismaterialen geproduceerd.

Uiteraard is maatwerk ook mogelijk. Geef bij uw offerteaanvraag in de opmerkingen aan of u een ander formaat of andere vormgeving wilt. Vragen of hulp nodig? Wij helpen u graag dus neem gerust contact met ons op.
Eigendomsstickers

Gebruik van eigendomsstickers

Eigendomsstickers worden gebruikt in allerlei soorten organisaties waar eigendommenregistratie belangrijk is. Denk bijvoorbeeld aan scholen, zorginstellingen, ziekenhuizen of consultancybedrijven. Eigendomsstickers worden in deze organisaties gebruikt voor onder andere voorraad-, onderhoud- en werkplekbeheer.

Bij deze organisaties is doorgaans de afdeling Facility Management of ICT verantwoordelijk voor een goede registratie en identificatie van de apparatuur.

Nummering van eigendomsstickers

Wanneer u een offerte aanvraagt voor uw eigendomsstickers, kunt u in het formulier het startnummer inclusief prefix en suffix doorgeven. Op basis van het aantal stickers dat u bestelt, worden automatisch de opvolgende nummerreeksen gevormd.

We houden een database bij met designs en nummerreeksen van al onze opdrachtgevers. Zo kunt ook gemakkelijk een herhaalbestelling plaatsen met hetzelfde design en voorkomt u een dubbele nummering. Het startnummer kunt u ook altijd terugvinden op de factuur en pakbon.

Eigendomsstickers online bestellen

Via onze handige aanvraagmodule kunt u eenvoudig en snel een offerte en ontwerp aanvragen voor uw eigendomsstickers. U ontvangt vervolgens binnen 1 werkdag een offerte en het eerste voorstel voor het design.

Na uw aanvraag gaan onze designers aan de slag met een passend ontwerp voor uw eigendomsetiketten. Bij akkoord worden uw etiketten gedrukt en worden deze uiterlijk binnen 5 werkdagen verstuurd.