Eigendomsetiketten

Wat zijn eigendomsetiketten?

Eigendomsetiketten zijn stickers die op apparatuur en andere elektronische voorwerpen worden geplakt. Dankzij de unieke code op deze stickers, is het direct duidelijk aan welke persoon en/of organisatie dit voorwerp toebehoort. Eigendomsstickers worden in bedrijven en instellingen dan ook gebruikt om apparatuur en voorwerpen te identificeren, registreren en traceren.

Een eigendomsetiket wordt ook wel een asset tag genoemd. IDbeheer is dé specialist in eigendomsetiketten. U kunt diverse soorten, materialen, maten en vormen asset tags bestellen.

Wilt u de eigendomsstickers van IDbeheer eerst zelf proberen voordat u een bestelling plaatst? Vraag een gratis proefset aan met verschillende eigendomsetiketten.

Soorten eigendomsetiketten

Bij IDbeheer heeft u de keuze uit verschillende soorten eigendomsetiketten. De standaard eigendomsetiketten, verkrijgbaar in twee verschillende kleuren, zijn de meest gebruikelijke asset tags. Deze kunt u voorzien van bijvoorbeeld een logo, contactgegevens, nummering, een barcode of zelfs een QR-code. De fraudewerende eigendomsetiketten zijn dusdanig ontwikkeld, dat herplaatsing van de sticker niet mogelijk is. Daardoor kan fraude in organisaties voorkomen worden. Bij IDbeheer kunt u ook graveertags aanvragen: dit zijn kunststof plaatjes waar de informatie direct in gegraveerd wordt. U heeft bij deze tags de keuze uit twee standaard diktes en kleuren.

De overige eigendomsetiketten van IDbeheer worden op vaste basis materialen geproduceerd. De standaard asset tags kunt u ook in kleur bestellen; dit zorgt voor een duidelijkere herkenning en unieke uitstraling naar klanten.

Uiteraard is maatwerk mogelijk. Geef bij uw offerteaanvraag in de opmerkingen aan of u een ander formaat of andere vormgeving wilt. Vragen of hulp nodig? Wij helpen u graag dus neem gerust contact met ons op.

Gebruik van eigendomsetiketten

Eigendomsetiketten worden gebruikt in allerlei soorten organisaties waar eigendommenregistratie belangrijk is. Denk bijvoorbeeld aan scholen, zorginstellingen, ziekenhuizen of consultancybedrijven. Eigendomsetiketten worden in deze organisaties gebruikt voor onder andere voorraad-, onderhoud- en werkplekbeheer.

Bij deze organisaties is doorgaans afdeling Facility Management of ICT-afdeling verantwoordelijk voor een goede registratie en identificatie van de apparatuur.

Nummering van eigendomsetiketten

Wanneer u een offerte aanvraagt voor uw eigendomsetiketten, kunt u in het formulier het startnummer inclusief prefix en suffix doorgeven. Op basis van het aantal stickers dat u bestelt, worden automatisch de opvolgende nummerreeksen gevormd.

We houden een database bij met designs en nummerreeksen van al onze opdrachtgevers. Zo kunt ook gemakkelijk een herhaalbestelling plaatsen met hetzelfde design en voorkomt u een dubbele nummering. Het startnummer kunt u ook altijd terugvinden op de factuur en pakbon.

Eigendomsetiketten online bestellen

Via onze handige aanvraagmodule kunt u eenvoudig en snel een offerte en ontwerp aanvragen voor uw eigendomsstickers. U ontvangt vervolgens binnen 1 werkdag een offerte en het eerste voorstel voor het design.

Na uw aanvraag gaan onze designers aan de slag met een passend ontwerp voor uw etiketten. Bij akkoord worden uw etiketten gedrukt en worden deze uiterlijk binnen 5 werkdagen verstuurd.