Kies voor een sticker met barcode

Maakt uw organisatie gebruik van waardevolle apparatuur zoals laptops en andere elektronica? Met de ID-tags van ID Beheer beschermt u uw bedrijfseigendommen. Dit doet u door uw eigendommen te voorzien van een zelfklevende sticker met barcode. Na het aanbrengen van deze zogenoemde ID-tag zijn uw eigendommen eenvoudig te identificeren, registreren en traceren.

Voordelen van een ID-tag

Een sticker met barcode, ook wel ID-tag genoemd, heeft veel voordelen. Naast het registreren van uw eigendommen is het ook erg waardevol voor de IT-support medewerker. Hij of zij kan door de sticker met barcode op afstand eenvoudig uw apparaat overnemen. Ook geeft de ID-tag snel inzicht in zaken zoals de garantie of herkomst van een apparaat. Het is natuurlijk belangrijk dat de barcode goed zichtbaar blijft op de sticker. Vandaar dat al onze standaard ID-tags voorzien zijn van een speciale lamineer laag die slijtage tegen gaat. Dit maakt onze ID-tag niet alleen geschikt voor laptops en pc’s maar ook voor mobiele apparatuur.

Welke barcodes kan ID beheer maken?

ID beheer kan vrijwel alle barcodes maken voor op uw stickers. 1D barcodes, ook wel bekend als streepjescode, worden veel gebruikt. Het voordeel van deze barcode is dat ze door vrijwel alle scanners te lezen zijn. Vandaar dat wij standaard adviseren om te kiezen voor een CODE128. Deze barcode bevat letters, cijfers en leestekens en blijft relatief klein. De EAN-barcode raden wij af. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor de retail en niet voor het traceren van uw apparatuur. Bent u benieuwd hoe uw ID-tag eruit kan komen te zien? Bekijk dan al onze voorbeelden.

Wilt u een ID-tag kopen?

Bent u op zoek naar een sticker met barcode? Dan helpen wij u bij ID Beheer graag verder. Via onze handige aanvraagmodule kunt u zelf uw ID-tag samenstellen. Zo kunt u de sticker voorzien van een unieke barcode, bedrijfslogo en andere huisstijlelementen. U ontvangt vervolgens binnen 1 werkdag een offerte met het eerste voorstel voor het ontwerp.

Meer weten?

Twijfelt u welke sticker met barcode het beste aansluit bij uw wensen of toepassing? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Zij hebben jarenlange ervaring met onze ID-tags en fraudewerkende etiketten. U kunt contact opnemen per mail of telefoon. Heeft u uw keuze al gemaakt? Via onze handige aanvraagmodule kunt u zelf uw bestelling plaatsen.

Ons team

Kom in contact met onze specialisten.

Levi van der Molen

Technical Support & Production
0318 590 465
levi@smart2b.nl

Ivar van der Molen

Sales & Business development
0318 590 465
ivar@smart2b.nl

Anton van der Molen

CEO
0318 590 465
avdm@smart2b.nl