Waarom een sticker met QR-code?

Bij IDbeheer drukken we zelfklevende stickers met een QR-code of barcode. Deze stickers worden ook wel asset tags genoemd. De asset tags zijn voorzien van een QR-code om de eigendommen of apparaten van een organisatie te kunnen identificeren, registreren en traceren. Maar de asset tags hebben meer voordelen. Zo zijn de stickers met QR-code erg handig wanneer een IT-support medewerker uw apparaat op afstand moet overnemen. Door de asset-tag weet hij of zij namelijk snel om welk apparaat het gaat. Ook geeft de asset-tag snel inzicht in zaken zoals de garantie of herkomst van een apparaat. Onze standaard asset-tags zijn voorzien van een speciale lamineer laag die snelle slijtage tegen gaat. Dit maakt de standaard asset tag niet alleen geschikt voor laptops en pc’s maar ook voor mobiele apparatuur.

Een groot aanbod aan asset tags

IDbeheer heeft een groot aanbod asset tags waarbij elk product zijn eigen toepassing en functie kent. Zo kunt u onze fraudewerende asset tags na bevestiging moeilijk herplaatsen of verplaatsen. Zo voorkomt u fraude met een van uw apparaten.Onze antifraude stickers zijn net als de standaard asset tags voorzien van een barcode of QR-code. Lees meer over onze fraudewerende asset tags of vraag een proefset aan.

Ook biedt IDbeheer graveer tags aan. Deze tags zijn steviger dan onze standaard stickers en bevatten een gegraveerde barcode of QR-code. Door het harde kunststofmateriaal zijn ze erg duurzaam en slijtvast. Veel scholen en ziekenhuizen maken gebruik van onze graveer tags omdat ze lastig los te peuteren zijn van de apparatuur. Lees meer over onze graveer tags of vraag een proefset aan.

Standaard asset tags kopen

Bent u op zoek naar een sticker met QR-code? Dan helpen wij u bij IDbeheer graag verder. Via onze handige aanvraagmodule kunt u zelf uw asset tags samenstellen. Zo kunt u de sticker voorzien van een unieke QR-code, uw bedrijfslogo en andere huisstijlelementen. U ontvangt vervolgens binnen 1 werkdag een offerte met het eerste voorstel voor het ontwerp van de sticker.

Heeft u nog vragen?

Twijfelt u welke asset tag het beste aansluit bij uw wensen of toepassing? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Zij voorzien u graag van het juiste advies. U kunt ons eenvoudig telefonisch bereiken. Maar een mailtje sturen mag natuurlijk ook. Weet u al welke asset tags u wilt bestellen? Via onze handige aanvraagmodule kunt u zelf uw bestelling plaatsen.

Ons team

Benieuwd naar de gezichten achter IDbeheer? Maak kennis met ons team.

Levi van der Molen

Technical Support & Production
0318 590 465
levi@smart2b.nl

Ivar van der Molen

Sales & Business development
0318 590 465
ivar@smart2b.nl

Anton van der Molen

CEO
0318 590 465
avdm@smart2b.nl